Karlık Ortaokulu

Telefon : 0 322 395 32 31
WEB https://karlikoo.meb.k12.tr
Adres : Karlık Köyü Sarıçam/Adana
VİZYON : Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren,kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan güven sahibi.çevre bilincine sahip ,sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.
MİSYON : Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda,özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde,çağdaş bilgilere ulaşabilen,eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler yetiştirmek;sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak;okul çevresine eğitim ,öğretim,bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08.30-14.40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : SOBA+KLİMA
Servis :
Ulaşım : BELEDİYE OTOBÜSÜ 198,Öğretmenlerin kendi özel araçları
Yerleşim Yeri : Okulumuz Adana´nın Sarıçam İlçesine bağlı Karlık Köyünde No: 47´de yer almaktadır.Okulumuz taşıma merkezi bir okuldur.Okulumuza Boztepe,Kaşobası,Torunlar ve Pekmezci köylerinden öğrenci gelmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL 35 KM, İLÇE 22 KM
Kontenjan Bilgileri :